sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Se lucrează intens la modernizarea Grădiniței/Creșei nr. 19

Lucrările de modernizare avansează la Grădinița/Creșa nr. 19 din Drobeta Turnu Severin. Lucrare este complexă și prevede modernizarea clădirii, dar și lucrări de termoizolare a întregii şcoli, refăcându-se, totodată, instalaţiile termice, sanitare şi electrice.

„De asemenea, vom monta o centrală termică pe gaz. Investiția are ca scop îmbunătățirea consumului de energie pentru încălzire, în acest sens, clădirea urmând a fi dotată și cu panouri fotovoltaice”, a scris Marius Screciu pe Facebook.

Valoarea investiției depășește 2.300.000 lei, fiind un proiect câștigat pe fonduri europene, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. „Termenul de finalizare este sfârșitul lunii noiembrie, însă ritmul alert, în care se lucrează, ne garantează faptul că, odată cu reluarea cursurilor în luna septembrie, școlarii se vor bucura de o unitate de învățământ complet modernizată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fondurile europene reprezintă calea sigură de modernizare a unei comunități, iar noi am ales să atragem acești bani pentru asigurarea celor mai bune condiții de studiu pentru copiii noștri. Investiții similare derulăm și la Grădinița nr. 29, Școala Gimnazială nr. 4 și Școala Gimnazială nr. 11”, a mai scris acesta.

Politica