sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Accident la Târgu-Cărbunești. Un bărbat a ajuns la spital

Un șofer în vârstă de 45 de ani s-a urcat băut la volan și a provocat un accident în orașul Târgu-Cărbunești. În urma evenimentului rutier, un bărbat ce conducea o altă mașină a fost rănit și a ajuns la spital.

Din cercetările efectuate, s-a constatat că în timp ce un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Targu-Jiu, conducea un autoturism pe strada Pieții, din orașul Târgu-Cărbunești, din direcția străzii Trandafirilor, către strada Eroilor, ar fi efectuat manevra de depășire a autovehiculului ce se deplasa în fața sa, iar într-o curbă la dreapta, ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 61 de ani, din localitate, care se deplasa din sens opus. În urma impactului, a rezultat rănirea persoanei de 61 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cazul bărbatului, de 45 de ani, a rezultat o alcoolemiei de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează IPJ Gorj.

De asemenea, bărbatul în cauza a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, eliberată de Serviciul Rutier Gorj, fără drept de circulație. Ambii conducători auto au fost transportați la spitalul, unde le–au fost prelevate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul, fără a poseda permis de conducere.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica