vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul din Târgu Jiu, mulțumit de echipa de Urbanism: „Eforturile se concentrează pe găsirea de soluții”

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, a ținut să-și declare aprecierea față de echipa de Urbanism care este responsabilă de bunăstarea cetățenilor. Edilul spune că lucrurile s-au schimbat în bine, iar de când grupul este condus de Răzvan Retezeanu nu s-a mai spus „nu se poate”.

Echipa de la Urbanism a trecut printr-o schimbare radicală, iar acest lucru se reflectă în activitatea și rezultatele acestui serviciu deosebit de important din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Condusă acum de domnul Răzvan Retezeanu. Echipa este foarte eficientă. Mă bucur enorm că s-a putut depăși acea fază <nu se poate>, iar acum eforturile se concentrează pe găsirea de soluții legale pentru a ajuta cetățenii”, a spus Marcel Romanescu.

Echipa de Urbanism este formată din: Stan Loredana Maria, Țîrcă Simona Maria, Chiriac Loredana, Grecu Vasile, Găvănescu Iustinian Mihai, Luntraru Cristian, Miloșescu Bogdan, Constantin Armand Răzvan, Crăc Alina Adriana, Costescu Elena Luminița, Gheorghe Valentin Bogdan, Țoțan Doina, Zîmboc Mirel Constantin și Sarcină Raluca Valentina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica