Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Minor din Vâlcea împușcat în cap cu un pistol airsoft

Publicat

pe


Un minor de 15 ani din Râmnicu Vâlcea a fost impuscat în cap cu un pistol airsoft, de un tânăr de 17 ani. Conform gazetavalceana.ro totul a pornit de la conflict verbal între doi adolescenți, iar în final unul dintre ei a scos un pistol airsoft și a tras înspre celălalt. Victima a fost rănită ușor, însă a refuzat transportul la Unitatea de Primiri Urgențe pentru îngrijiri medicale. Poliția a intrat pe fir și se fac cercetări.
“Din primele verificări, polițiștii au stabilit că, în urma unui conflict verbal, un tânăr de 17 ani ar fi tras cu o armă, de tip airsoft înspre un băiat de 15 ani, în municipiul Râmnicu Vâlcea. În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, precizează Poliția Vâlcea.
Conform sursei citate polițiștii au dispus ridicarea pistolului, tip airsoft, în vederea continuării cercetărilor, iar față de tânărul în cauză a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă, în cuantum de 2000 lei, pentru nerespectarea prev. art.129 pct. 25 din Legea nr. 295/2004. De asemenea, s-a intocmit dosar penal pentru lovire si alte violențe.

Continue Reading
Publicitate
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.