Conecteaza-te cu noi

Gorj

Gorj. O femeie a donat cauciucuri de iarnă pentru mașina de transport a persoanelor cu dizabilități

Publicat

pe

O femeie de afaceri din Gorj a donat un set de anvelope de iarnă pentru mașina de transport a persoanelor cu dizabilități din județ. Reprezentantul Asociației „Servim comunitatea din Târgu Jiu și coordonator în cadrul proiectului „ Transport adaptat pentru persoanele cu dizabilități” a ținut să-și declare mulțumirea față de gestul femeii.

Cum este sa termini anul 2021 cu o fapta bună? Îți umple inima de bucurie, nu? Același lucru cred ca l-a simțit și doamna Ana Maria Caralicea, din Localitatea Polovragi, județul Gorj, căreia îi mulțumesc întrucât a venit în sprijinul proiectului nostru – Transport adaptat pentru persoanele cu dizabilități, asigurându-se ca mașina care este pusa la dispoziția acestor persoane are și cauciucuri de iarnă”, a scris Daniel Andrei, pe Facebook.

Mașina ce face zilnic mulți kilometri pentru a ajuta persoanele cu dizabilități nu era echipată corespunzător pentru iarnă. Vremea rea a început odată cu intrarea în noul an, iar vehiculul risca să nu postă să își desfășoare activitatea în mod normal, fără cauciucuri de iarnă.

Intrasem în luna decembrie fără ca mașina să fie ,încălțată, corespunzător pentru a parcurge zilnic multi kilometri prin oraș, de la adrese de domiciliu la diferite puncte de interes pentru prietenii noștri care au o dizabilitate și se deplasează cu mare dificultate. A fost ajutorul oferit la momentul potrivit. Sunt recunoscător pentru un astfel de gest oferit necondiționat Stimata Doamna Ana Maria Caralicea și va doresc multă sănătate, pace și fericire. Cu stima!”, a mai spus Daniel Andrei.

Continue Reading
Publicitate
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.