Gorj. O femeie a donat cauciucuri de iarnă pentru mașina de transport a persoanelor cu dizabilități

Date:

O femeie de afaceri din Gorj a donat un set de anvelope de iarnă pentru mașina de transport a persoanelor cu dizabilități din județ. Reprezentantul Asociației „Servim comunitatea din Târgu Jiu și coordonator în cadrul proiectului „ Transport adaptat pentru persoanele cu dizabilități” a ținut să-și declare mulțumirea față de gestul femeii.

Cum este sa termini anul 2021 cu o fapta bună? Îți umple inima de bucurie, nu? Același lucru cred ca l-a simțit și doamna Ana Maria Caralicea, din Localitatea Polovragi, județul Gorj, căreia îi mulțumesc întrucât a venit în sprijinul proiectului nostru – Transport adaptat pentru persoanele cu dizabilități, asigurându-se ca mașina care este pusa la dispoziția acestor persoane are și cauciucuri de iarnă”, a scris Daniel Andrei, pe Facebook.

Mașina ce face zilnic mulți kilometri pentru a ajuta persoanele cu dizabilități nu era echipată corespunzător pentru iarnă. Vremea rea a început odată cu intrarea în noul an, iar vehiculul risca să nu postă să își desfășoare activitatea în mod normal, fără cauciucuri de iarnă.

Intrasem în luna decembrie fără ca mașina să fie ,încălțată, corespunzător pentru a parcurge zilnic multi kilometri prin oraș, de la adrese de domiciliu la diferite puncte de interes pentru prietenii noștri care au o dizabilitate și se deplasează cu mare dificultate. A fost ajutorul oferit la momentul potrivit. Sunt recunoscător pentru un astfel de gest oferit necondiționat Stimata Doamna Ana Maria Caralicea și va doresc multă sănătate, pace și fericire. Cu stima!”, a mai spus Daniel Andrei.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...