vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Caricaturistul Gogu Neagoe din Județul Olt va dona peste 4.000 de caricaturi „pentru o Picătură de viață”

Donează și primești un portret!
Caricaturistul oltean Gogu Neagoe va primi peste câteva zile titlul de „Cetățean de Onoare” al municipiului București.
Un om cu suflet mare, Gogu Neagoe este un oltean cunoscut în toată lumea, pasionat de creioane și de pictură, caricatură, ale cărui opere au ajuns în zeci de țări din Europa, dar și din alte continente.
Artistul din Olt, în vârstă de 44 de ani, și-a dedicat viața operelor de caricatură, ducând pasiunea peste limitele la care se aștepta vreodată. A creionat sute de portrete, a intrat în contact cu zeci de personalități și cel mai important, a ales să-și doneze operele în scopuri caritabile!
Gogu Neagoe este membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România din 2006, iar din anul 2008 este membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice din Germania, UNESCO. A participat la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale de pictură şi caricatură, iar lucrările sale se află în colecţii particulare din România şi din străinătate.
Dacă ți-am stârnit curiozitatea, ne bucurăm să te anunțăm că orice donator eligibil va decide să se alăture scopului nostru în cea de-a IX-a ediție a proiectului „Picătura de viață” va primi un portret caricatură drept mulțumire!
Doritorii trebuie să completeze formularul de înscriere pentru donatori și să fie prezenți la Centrul de Transfuzie Sanguină din București, în perioada 16-19 noiembrie.

Georgiana Alecu

Politica