vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Unul prins drogat cu substanțe psihoactive, alții prinși „drogați” cu alcool

Unii șoferi din Mehedinți se urcă drogați la volan nu numai cu alcool ci și cu substanțe psihoactive. Care are ghinionul să fie prins de poliție se pricopsește cu un dosar penal, care scapă, prinde „curaj”. La data de 07.11.2021, ora 22:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Strehaia au depistat, în trafic, un tânăr de 23 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 A, în localitatea Corcova, după ce a consumat băuturi alcoolice. La solicitarea polițiștilor conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

La data de 07.11.2021, ora 07:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat de 40 de ani, din localitatea Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Târgului, în orașul Vânju Mare, după ce a consumat băuturi alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 05.11.2021, ora 02:15, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Vânju Mare au depistat, în trafic, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Jiana, după ce a consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
La data 07.11.2021, ora 00:45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Orșova au depistat, în trafic, un tânăr de 23 de ani din localitatea Orșova, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Porțile de Fier, după ce a consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe. 

La volan sub influența substanțelor psihoactive

La data de 06.11.2021, ora 13:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un tânăr de 25 de ani, din orașul Vânju Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 562, în comuna Devesel, după ce a consumat substanțe psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest care a indicat o valoare pozitivă, acesta refuzând transportul la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Politica