vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat din Dăbuleni este de negăsit!

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraş Dăbuleni au fost anunțați în această dimineață de un bărbat de 48 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, tatăl său, Citricioiu Constantin, de 75 de ani, a plecat în cursul serii trecute de acasă, din Dăbuleni şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,70 m, greutate aproximativ 60 kg, păr scurt, şaten, ochi căprui. La momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu o bluză de culoare gri, pantaloni de culoare negru cu dungi laterale gri, în picioare purta o pereche de papuci negri iar pe cap o căciulă de culoare negru.

La nivelul IPJ Dolj s-a constituit un colectiv format din poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Dăbuleni, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic Dolj, însoţiţi de un câine de căutare-salvare, jandarmi din cadrul IJJ Dolj şi GJMb Craiova, pompieri din cadrul ISU Dolj, poliţişti locali, lucrători ai Ocolului Silvic Dăbuleni şi voluntari, fiind constituite echipe de căutare a bărbatului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Activităţile de căutare s-au desfăşurat în locurile şi mediile frecventate de aceasta din oraş şi zona adiacentă locuinţei. În acest moment, echipele efectuează activităţi de scotocire şi periere, în extravilanul oraşului Dăbuleni, pe câmpuri dar şi zone împădurite, în vederea găsirii bărbatului dispărut.

„Persoanele care dețin informații utile cu privire la bărbatul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis polițiștii.

Politica