vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sorin Cârțu, atac la selecționer: „Nu trebuia să-l aducă acolo!”

Președintele grupării craiovene consideră că Mirel Rădoi a gafat când l-a adus pe Andrei Ivan la conferința de presă dinaintea meciului cu Armenia

Sorin Cârțu l-a certat pe selecționerul României, cel pe care însuși Sorinaccio l-a promovat în fotbalul mare, pentru o greșeală de comunicare. Președintele CSU Craiova a apreciat că nu ar fi trebuit ca selecționerul să-l expună pe Andrei Ivan tirului de întrebări al ziariștilor, după ce acesta l-a adus în cadrul unei conferințe de presă.
„Ce e mai important e că e cu o zi înainte de o partidă dificilă. Eu cred că a fost o greşeală… Şi el e într-o presiune, dar nu trebuia să cheme jucătorul. În conferinţa de presă antrenorul explică. Dacă era ceva, ziariştii puteau să-l cheme pe Ivan la conferinţa de presă. Dacă nu a fost chemat, nu ştiu de ce trebuia să apară acolo. Sunt convins că aşa cum a spus el… Nu trebuia să-l aducă acolo. E bine că i-au transmis că trebuie să-l ţină pe Muller, e foarte bine că banca şi-a făcut treaba. E şi insistenţa asta… Totul vine şi pentru că a fost contestat şi a refulat şi el (n.r. – Mirel Rădoi), dar eu cred că nu-şi avea rostul să-l cheme pe Ivan”, a declarat oficialul echipei din Oltenia pentru Telekom Sport. 
Sorin Cârţu a mai spus: „L-am văzut şi pe Moldovan cu o declaraţie clară despre Ivan, dură, că şi-a bătut joc că nu l-a marcat pe Muller. Dacă e să analizăm faza, să facem diferenţa între greşeala tactică şi tehnică. E o greşeală tehnică, nu tactică. El a respectat ce a spus antrenorul la pregătirea jocului, dar e o greşeală tehnică. Greşeală tehnică e şi la Manea, care a avut un adversar mai bun şi care a sărit la cap. E greşeală tehnică şi la Puşcaş, care stă prea aproape de bară. De asta e pus omul pe scurt, ca să nu-i ia nimeni faţa. Cel mai periculos e atacul la colţul scurt. Nu cred că e o greşeală că i l-a dat pe Muller în marcaj. E calitatea individuală acolo, Muller a câştigat campionate mondiale, titluri. L-a driblat prin experienţa lui, prin simţul golului, ştie pe unde îi vin devierile”.

Politica