sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dorel Stoica, în staff-ul lui Flavius Stoican!

Un nou experiment: fostul căpitan al FCU Craiova este la început de drum în cariera de antrenor

Conducerea clubului din Bănie i-a completat staff-ul lui Flavius Stoican. A fost adus Dorel Stoica pentru poziția de antrenor secund. Clubul a făcut anunțul pe pagina de facebook:  „Dorel Stoica, fostul căpitan al Științei, cu 147 de meciuri și 15 goluri în tricoul alb-albastru, va completa staff-ul clubului din postura de antrenor secund. Bine ai revenit, Dorel!”.
Dorel Stoica nu are o experiență vastă în antrenorat, din contră. El a mai pregătit gruparea Tractorul Cetate în liga a patra doljeană, în 2016. După a plecat în Anglia unde a evoluat pentru o echipă de amatori. În cariera de jucător, Dorel Stoica a prestat pentru FC Caracal, FCSB, Al-Ettifaq, Dinamo, Al-Shorta și Turnu Severin. Celălalt secund al lui Flavius Stoican va fi Boby Verdeș.
Stoican a debutat pe banca tehnică a oltenilor într-un amical pierdut cu Clinceni. La final, antrenorul a dat vina pe arbitrii pentru eșec: „A fost un amical, un meci la care am vrut să văd toţi jucătorii pe care îi antrenez. Mi-a plăcut prima repriză, destul de bună, o echipă care poate chiar să devină echipă. Vorbesc despre echipa noastră. Noi am primit ultimul gol sau unul dintre goluri din penalty, domnul arbitru Flueran i l-a făcut cadou domnului Chirilă”. 

Politica