vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Traficanți de droguri, prinși de DIICOT în timp ce recoltau plantele de cannabis

Trei traficanţi de droguri au fost prinşi de procurorii DIICOT în timp ce recoltau plantele de cannabis, pe care le ambalau în saci și în folie de celofan, în scopul transportării acestora în municipiul Drobeta Turnu Severin.

”În cursul anului 2021, unul dintre inculpaţi a achiziționat, prin intermediul unor site-uri de profil, semințe și materiale folosite pentru cultivarea unei culturi de cannabis, pe un teren de pe raza judeţului Mehedinţi, plantele fiind îngrijite împreună cu un alt inculpat”, se arată în comunicatul DIICOT.

În urma percheziţiei domiciliare, la plantaţia de pomi fructiferi, aflată în extravilanul unui sat de pe raza judeţului Mehedinţi, au fost identificate şi ridicate 20 de plante de cannabis de aproximativ un metru înălțime, 16 plante de cannabis recoltate și ambalate în folie de plastic, precum și materiale folosite pentru ambalarea acestora.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tribunalul Mehedinți a dispus faţă de un inculpat măsura arestării preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar faţă de ceilalţi 2 inculpaţi măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Politica