sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi polițiști locali, eroi în fața primarului din Târgu Jiu

Doi polițiști locali au fost felicitați de primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, după ce au rezolvat un caz din oraș. Cei doi au prins în flagrant un individ ce încerca să păcălească o bătrână prin metoda „accidentul”.

Iambăr Vasile și Romanescu Vasile, aflați în misiune, au fost foarte atenți la ceea ce se întâmpla în zona respectivă și au intervenit la timp, imobilizându-l pe individ. Astfel de cazuri sunt foarte dificile și infractorii sunt foarte greu de prins.

Marcel Romanescu i-a felicitat personal pe polițiști, iar acest lucru este un pas înainte în relația dintre edil și Poliția Locală, ținând cont de neînțelegerile din trecut.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliția Locală Târgu Jiu s-a schimbat foarte mult în ultima perioadă, mai ales după recenta reorganizare. Iată că avem din ce în ce mai multe aspecte pozitive ale activității polițiștilor locali care își fac datoria față de cetățeni. Cei doi sunt un foarte bun exemplu pentru ceea ce înseamnă munca de polițist local. Felicitări!”, a fost mesajul lui Marcel Romanescu.

Politica