luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Presiune în tabăra oltenilor înainte de Rapid – CSU Craiova

CSU Craiova joacă sâmbătă, de la ora 21:00, contra celor de la Rapid București. Meciul va avea loc pe Arena Națională, iar craiovenii încearcă să se mobilizeze și să deplaseze cât mai mulți suporteri în Capitală: „Împreună luăm cu asalt capitala pentru cel mai tare meci al etapei a 7-a. Suporterii au primit din partea organizatorilor Peluza II Sud a Arenei Naționale”, se arată în comunicatul clubului condus de Rotaru.

Fanii de la Peluza Nord Craiova au strigat adunarea încă de la începutul săptămânii: „Peluza Nord organizează deplasarea pentru meciul de Sâmbătă cu Rapid. 𝗥𝗮𝗽𝗶𝗱𝗶𝘀𝘁𝗶𝗶 𝗮𝘂 𝗿𝗲𝗻𝘂𝗻𝘁𝗮𝘁 𝗹𝗮 𝗿𝗲𝗰𝗶𝗽𝗿𝗼𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲! Din păcate nu mergem în Giulești, deși probabil ca ar fi fost cel mai frumos meci posibil pentru inaugurarea stadionului, ci vizitam deja pentru a 3-a oara în acest sezon Arena Națională”, au informat fanii.

Laurențiu Reghecampf se așteaptă la o confruntare dificilă, dar speră elevii săi să continue momentul bun început etapa trecută, când a învins Gaz Metan Mediaș cu 1-0.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pentru noi urmează o partidă foarte importantă, cu Rapid. Vor fi mulți suporteri pe Arena Națională, jucăm cu o echipă care este în top. Sper să avem o reacție bună, venim după un meci câștigat. Trebuie să jucăm mai bine, va fi un meci mult mai greu cu Rapid, sper ca jucătorii să înțeleagă ce am lucrat săptămâna aceasta și să se vadă pe teren. Vor fi multe ambiții, va fi spectacol în tribune, sper ca jucătorii să nu fie timorați. Cei de la Rapid vor face orice să câștige, modul lor de abordare depinde și de puterea adversarului. E o problemă a noastră că nu reușim să marcăm la ocaziile pe care le avem”, a recunoscut Laurențiu Reghecampf.

Formația din Bănie are nouă puncte, obținute în urma a trei victorii, cu FC Argeș, FC Voluntari și Gaz Metan. În actuala campanie, oltenii au fost învinși în campionat de FCSB, FC Botoșani și UTA Arad.

Mihai Iosif a vorbit și el despre derby-ul cu Craiova, spunând că abia așteaptă meciul și consideră că orice jucător trebuie să se bucure când joacă în derby-uri, unde suporterii pun presiune pe fotbaliști.

„Eu dacă aș fi jucător, m-aș bucura să joc într-o astfel de atmosferă, chiar dacă aș juca la adversari. Vom vedea la final, dacă cei de la Craiova au fost sau nu speriați. În subconștientul meu, al jucătorilor există o presiune, ideea e să nu devină o automulțumire. Avem și noi adversari grei, faptul că nu am primit gol e un lucru incredibil. Ne dorim să obținem un rezultat cât mai bun”, a spus antrenorul Rapidului.

Presiunea este pe umerii oltenilor, ținând cont de faptul că patronul vrea fotbal-șampanie, dar și titlul de campion. De partea cealaltă, bucureștenii doar ce au promovat, rezultatele le oferă liniște, iar conducerea clubului nu și-a stabilit drept obictiv câștigarea campionatului.


foto: Facebook/Peluza Nord Craiova

spot_img
spot_img

Politica