luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Directorul ApaRegio Gorj neagă acuzațiile aduse societății. Poliția face verificări

ApaRegio Gorj este în centrul unui scandal uriaș după ce Redacția Sabotorii a intrat în posesia unor înregistrări de la mai multe ședințe de lucru ale societății de apă în care salariații care citesc apometrele sunt îndemnați să treacă la unii consumatori chiar și mii de metri cubi în plus: „Trebuie să scot 400.000 luna asta”, le spunea inginerul Romeo Tobă angajaților.

Conducerea societății spune că aceste ședinte ar fi avut loc în 2019 și că facturile n-au fost umflate. Cu toate astea, polițiștii au comunicat că fac verificări.

Traian Pătrşcoiu, directorul Aparegio, susţine că înregistrările sunt mai vechi, din anul 2019, şi că inginerul respectiv a fost înlocuit din funcţia de şef la Cab: „Este o înregistrare mai veche, din 2019. Maniera în care a fost făcută este deranjantă, pentru societate. Faptele nu se confirmă. Inginerul Tobă este mai războinic, dar mai are scăpări. L-am schimbat. Nu mai este șef de atunci. Nimeni nu a plătit apă în plus. Se creează imaginea că aici e haos. Vine cineva să investească în haos? Eu am reușit să scot societatea din faliment, a fost pe buza prăpastiei”, a spus Traian Pătrășcoiu, la radioinfinit.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primele vizate au fost instituțiile publice – Primăria Târgu Jiu, școlile, Consiliul Județean, chiar și cișmelele stradale și toaletele publice. Firmele mari și mici s-au trezit și ele cu consumuri umflate, dar și locuitorii din localitățile componente ale municipiului. „Vedeți care udă grădinile și băgați acolo”, le cerea Tobă angajaților. Nu au scăpat de facturi umflate nici scările de bloc, potrivit sabotorii.ro.

Politica