duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Vâlcean arestat pentru tentativă de omor calificat

Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor. Acesta a atacat alte două persoane, chiar dacă știa că este în atenția oamenilor legii pentru o faptă similară.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 09 august 2021, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat (aflat în stare de reţinere), pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat asupra a două persoane, dintre care una fiind membru de familie, de către o persoană care a mai comis anterior o tentativă la infracţiunea de omor, fapte prev de art. 32 C.pen. rap. la art. 188 alin. 1 C.pen. comb. Cu art. 189 alin. 1 lit. e şi f C.pen. cu aplic. art. 199 alin. 1 C.pen.în cursul zilei de astăzi, inculpatul va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile”, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în data de 08.08.2021, în jurul orelor 14.15, în timp ce inculpatul şi cele două victime (frate respectiv văr al inculpatului) se aflau la domiciliul comun al celor doi fraţi, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a manifestat un comportament violent faţă de acestea, aplicându-le lovituri la nivelul hemitoracelui stâng, cu un cuţit, provocându-le leziuni traumatice grave care le-au pus în primejdie viaţa.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica