luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un jandarm doljean a câștigat medalia de argint la o competiție de top

Un jandarm din Dolj a castigat medalia de argint la a treia editie a Cupei Romaniei. In perioada 30-31 iulie 2021, la Slănic Moldova, a avut loc a treia ediție a Cupei României „Hand to hand fighting” pentru toate structurile de ordine publică și siguranță națională din România, competiție la care plutonierul Dinca Cosmin Alexandru din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj a câștigat medalia de argint la categoria 90 kg.
Evenimentul a reunit peste 200 de sportivi din toate structurile de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din țară, dar și concurențki din sistemul penitenciar din Republica Moldova.
Plutonier Dincă Cosmin Alexandru are 24 de ani și practică judo de 13 ani, este absolvent al Școlii de Subofițeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgășani, promoția Centenar Noiembrie 2018, iar din anul 2019 îşi desfăşoară activitatea în cadrul unității noastre.
Printre rezultatele obținute de Cosmin menționăm cele doua medalii de aur câștigate la Campionatul Național de Unifight al M.A.I., doi ani consecutiv, în 2018 și 2019 și titlul de vicecampion național în 2019, la Campionatul Național de “Hand to hand fighting”.
Cu un asemenea palmares nu putem decât să-l felicităm pe colegul nostru și să-i urăm mult succes pe viitor!

Politica