luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Incendiu la depozitul ecologic

Un incendiu puternic cu degajare mare de fum a izbucnit joi seara la depozitul ecologic al județului Mehedinți, amplasat în apropierea municipiului Drobeta Turnu Severin, anunță reprezentanții Prefecturii.

„Incendiul s-a propagat de la un teren învecinat cu repeziciune, având în vedere că în depozit erau foarte multe materiale ușor combustibile. Prezent la locul incendiului, prefectul județului Mehedinți, Cristinel PAVEL, a solicitat suplimentarea echipajelor de intervenție, astfel încât să se evite extinderea focului”, conform Prefecturii Mehedinți.

Reprezentanții instituției menționează că un alt incendiu puternic a izbucnit joi seara și în pădurea de salcâm din Jiana Mare, dar și în alte localități din județ, precum Dumbrava de Sus, Comanda, Vânători, Magheru, 23 August, Cioroboreni, Bărzuica.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„De altfel, în ultimele două săptămâni, pompierii au intervenit la zeci de incendii de vegetație uscată, cea mai expusă zonă fiind sudul județului Mehedinți. Neglijența și focurile puse necontrolat pentru curățarea terenurilor, rămân cauzele principale ale acestor incendii.”-Prefectura Mehedinţi

Politica