luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjeanul Mihai Bratu, medalie de aur la Olimpiada Internațională de Lingvistică


Rezultatele ediției din acest an a Olimpiadei Internaționale de Lingvistică au fost anunțate. La această competiție România a fost reprezentată de o echipă din care a făcut parte și elevul gorjean Mihai Bratu, de la Colegiul Național “Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu. Tânărul a obținut medalie de aur la competiția individuală.

România a mai obținut două medalii de bronz, prin Bianca Maria Crișan și Nicoleta Dobrică. La proba pe echipe, românii au obținut mențiune. Prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan-Morega, a ținut să-l felicite pe gorjeanul Mihai Bratu, dar și pe profesorul care l-a pregătit pe băiat.

„Felicitări, Mihai Bratu, pentru medalia de aur obţinută la Olimpiada Internaţională de Lingvistică! Felicitări, Cristina Goanţă, profesorul care l-a pregătit pe Mihai, pentru a ajunge la această performanţă extraordinară! Mihai a obţinut singura medalie de aur dintre toţi componenţii echipei României. Rezultatul obţinut este rodul muncii acestui elev de excepţie.  Anul acesta, elevii gorjeni au reuşit cele mai mari performanţe în privinţa rezultatelor foarte bune obţinute la olimpiadele internaţionale. Amintesc cu această ocazie şi de medalia de aur la Olimpiada de Informatică câştigată de către Ioan Giovani Popescu.  Mândru de liceul meu!”, a spus prefectul de Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica