vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Foto/Accident feroviar în Găneasa

Un accident feroviar a fost produs sâmbătă seara în zona satului Izvoru din comuna Găneasa.

Potrivit reprezentanțiilor ISU Olt, o persoană ar fi fost rănită după ce un autoturism s-a ciocnit de un tren InterRegio.

„Accident feroviar în comuna Găneasa, implicate un  tren InterRegio și un autoturism. O singură persoană necesită îngrijiri medicale, șoferul autoturismului, care a rămas încarcerat în urma evenimentului”, transmit reprezentanții ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șoferul mașinii, un tânăr de 23 de ani, ar fi fost acroșat de tren în timp ce trecea calea ferată.

„La data de 10 iulie a.c., ora 19.40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment feroviar, în comuna Găneasa.

La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa și din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Piatra-Olt, aceștia  constatând faptul că, un bărbat de 23 de ani, din comuna Găneasa, în timp ce conducea un autoturism pe DC 14, în comuna Găneasa, satul Izvoru, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă fără bariere, ar fi fost acroșat  de trenul Regio 2224 care circula pe ruta Râmnicu-Vâlcea – Piatra-Olt.

În urma coliziunii, conducătorul auto a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, informează IPJ Olt.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Politica