vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șoferiță din Șimian, lovită de o combină agricolă

O femeie în vârstă de 43 de ani din comuna Șimian, Mehedinți, a ajuns la spital, miercuri, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de o combină, pe raza localității doljene Grecești.

La volanul utilajului agricol se afla un bărbat de 44 de ani, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar combina era neînmariculată.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi fără permis de conducere, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un bărbat de 44 de ani, din  comuna Grecesti, sat Busu, care conducea o combină agricolă, a lovit un autoturism, condus de o femeie de 43 de ani din comuna Șimian, județul Mehedinți, care se deplasa  pe DJ 606B, către Craiova.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar combina  agricolă nu figura înmatriculată.

În urma evenimentului rutier, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conștientă și cooperantă.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, arată IPJ Dolj.

Politica