miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

12.000 lei furați în miezul zilei de un slătinean

Pagubă semnificativă pentru un bărbat de 52 de ani din municipiul Craiova, care a rămas fără suma de 12.000 de lei, furați din geanta pe care o avea pe umăr.

Întâmplarea a avut loc în data de 5 iulie într-un târg din Craiova, victima furtului anunțând imediat poliția.  

Oamenii legii l-au depistat, miercuri, pe vinovat, fiind vorba despre un bărbat de 34 de ani din Slatina, județul Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În ziua de 5 iulie, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 52 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unui târg din  Craiova, i-a fost sustrasă suma de 12.000 lei.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care din primele cercetări, au stabilit faptul că în cursul aceleiași zile, bărbatului în cauză i-ar fi fost sustrasă suma de 12.000 de lei dintr-o geantă pe care o purta pe umăr, în timp ce se afla în incinta unui târg din Craiova.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au  identificat un bărbat de 34 de ani,  din  Municipiul Slatina, județul Olt, bănuit de comiterea faptei respective.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Județean Dolj.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală.

Politica