sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Polițiști practicanți la IPJ, premiați pentru spirit civic

În fața suferinței unei persoane nu au rămas indiferenți și pentru acest lucru  au fost felicitați de șefii din cadrul IPJ Mehedinți. Este vorba despre trei tineri polițiști practicanți, care nu au ezitat să ajute o persoană căzută în stradă. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți le-a înmânat diplome de apreciere celor trei elevi ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, pentru spiritul civic de care au dat dovadă în ajutarea unei persoane aflată în dificultate.
„Trei elevi aflați în stagiul de practică la Biroul de Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Drobeta Turnu Severin, au acordat ajutor unei persoane, care din cauza unei probleme medicale, a căzut pe partea carosabilă, existând posibilitatea ca, în orice moment, să fie victima și unui accident rutier. Aceștia se deplasau de la locul de muncă către casă, moment în care au observat, în mijlocul unei străzi din municipiul Drobeta Turnu Severin, un bărbat care avea nevoie urgentă de îngrijiri medicale fiind inconștient”, transmite I.P.J. Mehedinți.
Persoana în cauză a fost preluată de un echipajul medical sosit la fața locului, pentru acordarea unor îngrijiri de specialitate.

Politica