vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Reformă anemică de tip „Screciu” la Poliția Locală Severin

Primarul Severinului, Marius Screciu, se laudă cu o reformă anemică și pe picior la Poliția Locală. Edilul-șef a anunțat că va scoate în stradă o serie de polițiști locali care își desfășurau activitatea la birouri. În schimb nu a scos o vorbuliță despre „reformarea” șefului  Poliției Locale Severin, colonelul în rezervă pensionar Manuel Georgian Gîrlea, care primește și pensie militară de la stat de circa 7.000 de lei și peste 6.000 de lei salariu lunar tot de la stat. Dovedind că nu este un adevărat bărbat politic, curajos și lipsit de obligații electorale, primarul Marius Screciu nu l-a „reformat” pe pensionarul Gîrlea cu un profesionist fără nici un fel de venit, fără serviciu, poate chiar șomer înscris la AJOFM Mehedinți. Primarul Screciu doar s-a lăudat cu mai multe patrule de poliție locală promițând un răspuns mai prompt și mai eficient din partea acestora.
Astfel, mulți dintre polițiștii locali care își desfășurau munca la birouri vor efectua serviciul în stradă. Hotărârea a fost, deja, votată, de consiliul local.
„În ceea ce privește reorganizarea Poliției Locale, am reușit, alături de conducerea unității, să îi urnim pe cei care stăteau în birouri și să îi ducem către cetățean, să își desfășoare activitatea în stradă. O parte din angajații Poliției Locale, ce aveau în subordine zona administrativă, de birou, vor fi trimiși în stradă”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Politica