vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu: „Eu mă vaccinez și îi îndemn pe toți mehedințenii să se vaccineze!”

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, îndeamnă pe toți mehedințenii să se vaccineze împotriva virusului SARS-COV-2 în condițiile în care județul nu stă prea bine la acest capitol.
„Suntem între județele cu o rată scăzută de vaccinare și în acest sens, fac un apel la responsabilitate. Ne dăm seama cât de importantă este sănătatea abia atunci când suntem bolnavi! Este o realitate pe care am simțit-o pe pielea noastră în ultimul an și jumătate, când am asistat neputincioși la efectele virusul SARS-CoV-2, care ne-au schimbat viața! Depășirea acestei situații depinde de noi și cel mai sigur mod de a reveni la normalitate este vaccinarea! Eu mă vaccinez și vă îndemn pe toți să vă imunizați împotriva COVID-19!Fac apel la colegii din cadrul Organizației PSD Mehedinți, parlamentari, primari, consilieri județeni și locali să se vaccineze și să-i încurajeze pe cetățenii județului să apeleze cât mai curând la lupta împotriva pandemiei. Este important să ne vaccinăm cât mai mulți într-un timp scurt pentru a limita răspândirea virusului!
Direcția de Sănătate Publică Mehedinți are activate șapte centre pentru vaccinare în județ. Două  în Drobeta Turnu Severin și câte unul în Orșova, Vânju Mare, Strehaia, Baia de Aramă și Șimian, dar și o echipă mobilă destinată imunizării persoanelor din mediul rural care nu se pot deplasa la centre.
Trebuie să avem încredere că vaccinul ajută organismul să producă anticorpii proprii împotriva virusului și totodată, ne protejează de forme grave ale bolii care ne pot afecta, pe termen lung!”, a anunțat președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu.
Potrivit DSP Mehedinți, rata incidenței cumulative COVID-19 la 1.000 de locuitori în județul Mehedinți este de 0,46.

Politica