vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Pompierii au ajutat un om năpăstuit de soartă

Duminică, 25 aprilie a.c., pompierii militari din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin s-au reîntors în localitatea Batoți din comuna Devesel, locul unde, în urmă cu cinci zile, au intervenit pentru stingerea unui incendiu.
Marcați de neajunsurile unui bărbat, căruia focul i-a mistuit și puținul pe care îl mai avea, salvatorii au pus mână de la mână pentru a-l ajuta.
„Încărcați cu alimente și bunuri de strictă necesitate, pompierii i-au trecut, din nou, pragul. Vizita neașteptată a salvatorilor i-a adus bucurie bărbatului, care a înțeles că încercările ne arată că nu suntem singuri și uitați de Dumnezeu.
Mehedințeanul nostru a învățat o lecție importantă, că focul este un ajutor de nădejde atunci când este utilizat responsabil, însă poate deveni un dușman de temut, atunci când e scăpat de sub control. Pentru a fi în siguranță, trebuie să respectăm regulile și măsurile de prevenire a incendiilor, astfel ne vom proteja viața, bunurile dobândite și nu-i vom pune în pericol pe ceilalți”, anunță ISU Mehedinți printr-un comunicat de presă. 

Politica