vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Averea directorului Direcției Județene Sanitar Veterinare, liberalul Valentin Marițoiu, doar o casă și o mașină

Directorul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Mehedinți, medicul veterinar liberal Valentin Marițoiu nu este un om bogat. Cel puțin așa reiese din ultima sa declarație de avere postată public pe site-ul instituției. Potrivit documentelor, acesta nu are decât o casă și o mașină. Este vorba de un apartament de 40 mp în București în cartierul Crângași dobândit în anul 2012 prin donație, cel mai probabil de la părinți, și de un autoturism marca Opel Astra H an de fabricație 2006, aceasta din urmă nefiind donat ci cumpărat. Atât și nimic mai mult. Ca atare, directorul Valentin Marițoiu nu deține nici un de fel de terenuri, nu are nici un imobil în Severin, cel mai probabil locuind în casa părinților, nu are bani puși deoparte, nici datorii la bănci, nici  tablouri de valoare, nici bijuterii, nici acțiuni la firme. Pe scurt,  este un liberal modest din punct de vedere material, al averii. Venitul său anual de la DSVSA Mehedinți, potrivit ultimei declarații de avere, a fost de 63.442 de lei iar al soției, salariat la SJU Mehedinți a fost de 51.339 de lei.

Nici directorul adjunct de la DSVSA Mehedinți nu este mai bogat

Nici directorul adjunct al DSVSA Mehedinți, doctorul veterinar Adriana Ganea, nu este mai bogat. Cel puțin așa reiese din documentele oficiale. Potrivit ultimei declarații de avere, Adriana Ganea nu are terenuri, nu are nicio mașină, nu are bani în bănci puși deoparte, nu are acțiuni la firme, nici tablouri de valoare, nici bijuterii, nici datorii. În schimb are un apartament în Severin de 80 mp în coproprietate cu soțul și tot în coproprietate cu soțul mai deține o casă de 100 mp în comuna Rogova. Asta e toată averea dumneaei. Venitul anual salarial de la DSVSA Mehedinți, potrivit ultimei declarații de avere, a fost de 87.585 de lei iar al soțului, medic veterinar angajat la fermele private SC FERMĂ GHIDEL SRL și SC GHIDEL TRADE COMPANY SRL, a fost de 31.405 de lei. Soțul Adrianei Ganea a mai obținut un venit anual de 5.844 de lei în calitate de consilier în cadrul primăriei Rogova.  

Politica