sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

„Noi suntem Universitatea Craiova, avem spirit!”

În aburii victoriei cu Rapid, Dragoș Albu a repetat de 10 ori că echipa la care activează e adevărata Universitatea Craiova.

Căpitanul oltenilor, Dragoș Albu, a spus după joc: „Au stat o etapă pe primul loc și au început cu toții cu Rapid în sus, Rapid în jos. Nu mi se pare normal ca noi să fim tot anul pe primul loc și să nu avem pic de respect. Suntem Universitatea Craiova și am dovedit în seara asta că ne merităm locul și așa o să fie. O să terminăm pe primul loc. Suntem Universitatea Craiova, avem spirit. Suntem o echipă unită și vom lupta împreună până la sfârșitul campionatului. Vreau să terminăm pe primul loc, indiferent de consecințe. Da. Asta s-a văzut de când am început campionatul. Că toți sunt împotriva noastră și noi le-am dovedit tuturor că suntem adevărata Universitatea Craiova, avem spirit de muncă și ați văzut atmosfera din seara asta. Ar fi fost ceva senzațional cu public. Din păcate, nu am apucat să joc cu tribunele pline la Craiova, dar sunt conștient că pe viitor voi juca și voi avea mari rezultate la acest club”.
Prieten cu Mihai Rotaru, Șumudică a comentat astfel declarația lui Albu: „Craiova și-a dorit mai mult. Chiar aroganța, între ghilimele, a acestui căpitan de echipă a dovedit că își dorește foarte mult. A spus de zece mii de ori că ei sunt Universitatea Craiova, se vede că sunt îndoctrinați și că li se cere să revină pe prima scenă. Și-au dorit până la ultima picătură de energie și bravo lor. Bravo lui Trică, se vede că e un antrenor viu, ceea ce nu am văzut și la Miță Iosif, cu tot respectul pentru el. Eu am spus-o tot timpul, cum e antrenorul așa e și echipa”.

spot_img
spot_img

Politica