sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu cinci victime, la Dăneasa

5 adolescenți, cu vârste între 16-19 ani, au fost victimele unui accident rutier, petrecut noaptea trecută în comuna Dăneasa, Olt.

Autoturismul în care se aflau ar fi derapat de pe un pod care traversa calea ferată din zonă, căzând de la o înălțime de 8 metri. Două dintre victimele accidentului au fost prinse între fiarele mașinii.

,,În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La sosirea echipajelor, autoturismul a fost găsit în afara carosabilului, iar doi pasageri, aflați pe bancheta din spate, au fost fost găsiți încarcerați, unul dintre aceștia fiind inconștient.

Pompierii au acționat, cu ajutorul accesoriilor specifice, pentru extragerea celor două victime încarcerate”, potrivit reprezentanților ISU Olt.

Cei patru pasageri, împreună cu șoferul, un tânăr de 19 ani din localitatea Vlădila, au fost transportați la UPU Slatina pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Alexandra Dicu, purtător de cuvânt IPJ Olt.

Politica