Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Un gorjean a furat fier vechi de la Stația de Sortare Rovinari și l-a vândut la Fărcășești

Publicat

pe

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din orașul Rovinari, a fost prins de poliție după ce a furat fier vechi din incinta Stației de Sortare a orașului Rovinari. Bărbatul a vândut fierul la un centru de colectare deșeuri din comuna Fărcășești.

„Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizați cu privire la faptul că, persoane necunoscute au sustras din incinta Stației de Sortare a orașului Rovinari, cantitatea de 1,5 tone fier vechi provenit din colectarea deșeurilor, de către persoane necunoscute. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiști au identificat, un bărbat, de 30 de ani, din orașul Rovinari, care, în perioada 20-22 februarie a.c., ar fi sustras din incinta Stației de Sortare fierul vechi, iar acesta a fost valorificat fierul la un centru de colectare deșeuri din comuna Fărcășești”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști și predat unității prejudiciate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de  furt calificat.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.