Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Pensionar gorjean, condamnat la zece ani de închisoare pentru că şi-a ucis iubita

Publicat

pe

Curtea de Apel Craiova a condamnat un bătrân, în vârstă de 62 de ani, din oraşul Ţicleni,  la o pedeapsă de 10 ani. Pedeapsa a fost dată după ce individul şi-a ucis concubina, deşi prima instanţă, Tribunalul Gorj, a dispus achitarea sa.

Potrivit adevărul.ro, instanţa de judecată din Bănie desfiinţat sentinţa penală a Tribunalului Gorj: „Admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Desfiinţează sentinţa penală atacată şi rejudecând: În baza art.188 alin.1 C.p condamnă inculpatul Vrînceanu Ioan la pedeapsa de 10 ani închisoare în condiţiile art.60 C.p. În baza art.67 alin.1 C.p interzice inculpatului ca pedeapsă complementară exercitarea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit a şi b Cp respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat pe o perioadă de 3 ani“.

Bărbatul a fost acuzat de omor, după ce şi-a găsit iubita moartă în pat. Fapta a avut loc în anul 2018. El a stat şapte luni în închisoare pentru omor dar, a fost achitat la finalul anului trecut de Tribunalul Gorj.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.