Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Un bărbat căutat de poliție s-a predat pentru că nu mai suporta să stea în carantină cu cei cu care locuia

Publicat

pe

Un bărbat din Anglia, căutat de polițiști s-a predat de bună voie pentru a nu fi nevoit să petreacă mai mult timp închis cu oamenii cu care locuia, în special cu soția lui.

 Bărbatul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, s-a prezentat de bunăvoie la sediul poliției din West Sussex, miercuri după-amiază, spunând că vrea să se întoarcă la închisoare pentru a găsi „pace și liniște”, pentru că s-a săturat să stea în izolare la domiciliu cu persoanele cu care acesta locuia, scrie .digi24.ro care citează The Guardian.

“A venit și ne-a spus: Vreau pace și liniște! Bărbatul căutat s-a predat polițiștilor ieri după-amiază, spunându-le că preferă să se întoarcă la închisoare decât să petreacă mai mult timp închis cu oamenii cu care locuia, socrii și nevasta!” , a scris inspectorul Darren Taylor pe Twitter.

Psihologii raportează o creștere a numărului de persoane care se confruntă cu stresul, epuizarea la locul de muncă, inclusiv probleme cu somnul și concentrarea, iar mulți oameni au probleme cu interacţiunea după luni de izolare parţială sau totală.

De asemenea, mai multe studii au constatat că pandemia a afectat relațiile cu familia și prietenii. Cercetările de la Universitatea din Oxford au arătat că nivelurile de stres, depresie și anxietate în rândul părinților au crescut odată cu carantina.

Și cuplurile au avut de suferit pe perioada pandemiei. În aprilie anul trecut, aproape un sfert dintre cupluri (23%) au declarat că au probleme în relațiile lor. Cifrele publicate în iulie arată că lockdown-ul a făcut ca 15% din cuplurile cu vârsta cuprinsă între 25 şi 34 de ani să se destrame.

Și cererile de divorț au crescut cu 300% anul trecut, întrucât carantina i-a determinat pe mulți să ia în considerare relațiile lor, iar avocații au fost luați cu asalt de procese din partea părinților care se certau în legătură cu locul în care ar trebui să stea copiii lor.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.