vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minerii și energeticienii au anunțat că protestul lor va fi prelungit

Minerii și energeticienii din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO)  au anunțat că protestul lor va fi prelungit. Acțiunile acestora se vor derula și pe parcursul acestei săptămâni. Sindicaliștii spun că nu s-a primit un răspuns clar cu privire la proiectul legislativ cu privire la reducerea vârstei de pensionare și sunt nemulțumiți.

„S-a hotărât prelungirea protestului cu încă patru zile lucrătoare până când vom primi un aviz pozitiv. Dorim să avem o întâlnire cu toate partidele politice pentru a avea susținerea necesară pentru ca acest proiect să fie aprobat“, a spus sindicalistul Lulu Păuna, conform igj.ro.

Prefectura Gorj a fost pichetată, săptămâna trecută, de către aproximativ 100 de salariați din cadrul CEO ce își doresc, în principal, reducerea vârstei de pensionare: „În Parlamentul României, la Camera Deputaților, există un proiect pentru reducerea vârstei de pensionare în companiile producătoare de energie electrică și termică aflate în plan de restructurare. Solicităm aprobarea sa de urgență, în forma negociată cu partenerii sociali“, se arată într-un comunicat al Sindicatului Solidaritatea 2013.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica