Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Trei târgujieni au intrat cu forța în casa unei femei și i-au bătut tatăl

Publicat

pe

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 47 de ani, toți din municipiul Târgu Jiu, au ajuns pe mâna polițiștilor gorjeni după ce au intrat în casa unei femei din oraș și au amenințat-o pe aceasta și i-ar fi bătut tatăl.

„Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Târgu Jiu s-au sesizat cu privire la faptul că, trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 47 de ani, toți din municipiul Târgu Jiu, ar fi pătruns, fără drept, în imobilul unei femei, situat în localitate, pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, ocazie cu care au amenințat-o, pe aceasta și pe tatăl său, cu acte de violență, iar unul dintre bărbați, de 47 de ani, ar fi exercitat acte de violență asupra tatălui femeii”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, amenințare și violare de domiciliu. În urma continuării cercetărilor, față de cei trei bărbați, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Continue Reading