sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Chindia – CSU Craiova, în sferturile Cupei!

Alb-albaștrii nu au avut noroc la tragerea la sorți și vor întâlni cel mai dificil adversar dintre cei rămași în întrecerea knock-out.

În urma tragerii la sorți care a avut loc luni la Casa Fotbalului, CSU Craiova va întâlni gruparea pregătită de Emil Săndoi, Chindia Târgoviște, în sferturile de finală ale Cupei României, ediția 2020 – 2021. Este practic cel mai dificil oponent pentru olteni, fiind pe locul 7 în campionat, la 4 puncte de locurile de play-off. În meciul din campionat, disputat pe Oblemenco, Chindia a câștigat cu 1-0.

Sferturile de finală ale Cupei României:
FC Petrolul Ploiești – Astra
Chindia Târgoviște – CSU Craiova
Dunărea Călărași – Dinamo
Universitatea Cluj – Viitorul Pandurii

Policlinica Buna Vestire Craiova

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.
Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, “Organizarea şi programarea Cupei României” şi, de asemenea, în conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020.
Jocurile din cadrul sferturilor Cupei României vor avea loc în ziua de 3 martie cu începere de la ora 14:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

spot_img
spot_img

Politica