duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ouzounidis, lăudat de adversari!

Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Clinceni, consideră că echipa olteană e deja mult schimbată în bine sub comanda grecului.

După meciul Clinceni – CSU 0-0, Ilie Poenaru a spus: „E mult mai schimbată, din punct de vedere organizatoric, sunt mult mai organizaţi, stau mult mai bine din punct de vedere defensiv, nu mai e echipa aceea care îţi oferea spaţii. Ştiam că fundaşii laterali, Bancu, Vlădoiu, vor crea superioritate în acelaşi timp.
Acum urcă şi împing la fel de mult, dar înainte rămâneau cu doi fundaşi centrali, Mateiu al treilea şi mai strângeau un fundaş lateral la interior. Acum rămân în linie de patru” .
Ouzounidis a spus: „Cum ne-am așteptat, un meci foarte greu. Am avut momente bune, dar e nevoie de mai multă răbdare. La un moment dat am cedat posesia pentru a avea mai multe culoare. În genul acesta de meciuri poți câștiga sau pierde pe final. Ar fi trebuit totuși să marcăm și apoi să controlăm meciul. N-am avut însă timp să ne recuperăm, dar acesta e programul, trebuie să-l respectăm. Nu e nivelul de joc pe care mi-l doresc, dar nu e ușor să joci pe un asemenea teren. Când adversarul se apără jos ai nevoie de mai multă energie. Cel mai important e să implementez ceea ce vreau la echipă”.
La interviul de la finalul jocului, fundașul Papp a lăudat apărarea și a aruncat săgeți spre atacanți: „Cred că ar trebui sa fim mai concentrați în fața porții și să o băgăm în ațe. Încă un 0-0 care nu ajută pe nimeni. Echipa defensiv își face bine treaba, dar marcăm destul de greu și asta ne afectează puțin. Disciplina este punctul său forte, cunoscându-l de 5-6 zile. Avem de învățat de la el, are experiență în Champions League. Am pierdut o șansă importantă să ne apropiem de CFR și FCSB, suntem supărați, dar asta este. Dacă vrem să câștigăm campionatul trebuie să nu fim obosiți, să căutăm alibiuri. Totul pornește de la cap, trebuie să rămânem concentrați”.

Politica