luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Jandarmii gorjeni nu ratează aproape nici un portofel pierdut: „Sunt multe astfel de cazuri”

Un gorjean și-a pierdut portofelul în care ținea documente de identitate și bani, în zona Spitalului Județean. Jandarmii ce patrulau în preajma unității medicale l-au găsit și au contactat telefonic proprietarul.

„Jandarmii din cadrul Detașamentului Mobil care se aflau în misiune în zona Spitalului Județean Gorj, au găsit un portofel cu documente de identitate și bani. În urma activităților desfășurate, au identificat proprietarul, l-au contactat telefonic și i-au restituit bunul, în care se aflau documente (carte de identitate, permis de conducere), card bancar și o sumă de bani”, informează Jandarmeria Gorj.

Jandarmii fac un apel către cetățeni și îi îndeamnă să fie cât de poate de atenți cu locul în care își păstrează actele și banii, pentru că agenții sunt nevoiți să rezolve foarte des astfel de cazuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Având în vedere faptul că pe timpul executării misiunilor din responsabilitate, sunt multe astfel de cazuri, vă recomandăm să manifestați o atenție deosebită actelor de identitate și cardurilor bancare pentru că acestea conțin date cu caracter personal, iar în situația în care le pierdeți se impune refacerea acestora”, este mesajul jandarmilor.

spot_img
spot_img

Politica