miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oprit de polițiști cu ajutorul focurilor de armă

Un tânăr de 20 de ani din localitatea Pârșcoveni, Olt, a fost prins de oamenii legii abia după ce aceștia au apelat la armamentul din dotare.

Polițiștii au tras două focuri de armă, dintre care unul în anvelopa șoferului, deoarece acesta nu a respectat semnalele primite, scrie gazetanoua.ro. Evenimentul a avut loc sâmbătă seara, aproape de ora 19:00, pe străzile din localitatea olteană.

Șoferul nu a răspuns inițial la semnalele polițiștilor, motiv pentru care au pornit de îndată la urmărirea autoturismului. Prin difuzorul autospecialei de poliție, oamenii legii continuau să-l strige pe tânăr, focurile de armă trase fiind singura modalitate care l-a determinat pe șofer să oprească.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au fost executate două focuri de armă, primul în plan vertical și cel de-al doilea în anvelopa din partea stângă, spate, în urma cărora nu au rezultat victime.

Conducătorul auto a fost imobilizat, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit că acesta a condus autoturismul respectiv având dreptul de a conduce suspendat. Mai mult, în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,89 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Potrivit reprezentanții IPJ Olt, șoferul vinovat a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

foto: gazetanoua.ro

Politica