luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mișcări de trupe la CSU Craiova!

Încă două plecări după Papură. Patronul Rotaru nu se încurcă și face o nouă curățenie la nivelul staff-ului și lotului alb-albastru. Cum se prezintă capitolul „veniri”.

Corneliu Papură nu a mai dat randamentul scontat la cel de-al treilea descălecat la echipa lui Rotaru și a fost dat afară de patron după o serie neagră. Papi a obținut doar 6 puncte din ultimele 21 posibile, această contra-performanță fiind și motivul destituirii sale din funcția de antrenor principal, deși Rotaru a ieșit la diverse televiziuni să spună că l-a dat afară pentru a-i împăca pe fani.
După ce a adus doi preparatori străini, finanțatorul formației oltene i-a arătat ușa și celuilalt Cornel din staff, lui Blejan. Acesta sosise în Bănie o dată cu Erik Lincar, când s-a înființat echipa lui Rotaru.
„După aproape 8 ani petrecuți în familia Științei, având contribuții importante atât la nivelul academiei cât și la echipa mare, a venit momentul ca preparatorul fizic Cornel Blejan să urmeze un alt drum. Îi urăm succes și suntem siguri că va rămâne același profesionist pe care l-am cunoscut”, a fost anunţul postat de CSU Craiova.
Ce-i drept, fanii îi ceruseră lui Rotaru să se descotorosească de cei 2: „Îl somăm pe Mihai Rotaru să numească un antrenor demn de Universitatea Craiova și să înceteze să se joace de-a Gigi Becali cu marionetele Corneliu Papură și Cornel Blejan, pentru că la Craiova nu merge”. Astfel încât, finanțatorul a profitat de momentul actual și a împușcat doi iepuri dintr-o lovitură.

S-a întors doctorul Stamatescu
În privința staff-ului e și o veste bună. Unul dintre cei mai valoroși medici sportivi, Claudiu Stamatescu, a revenit la echipă imediat și Papură a plecat. Între cei doi au fost conflicte de-a lungul vremii. Prima dată Stamatescu a avut câștig de cauză, când Papură și-a dat demisia în mai în urma unor neînțelegeri cu acesta. În ultimul mandat, antrenorul a câștigat, doctorul fiind trecut pe linie moartă de conducerea executivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbuț, pe picior de plecare
Pe lângă Blejan, de la echipă e pe punctul de a pleca și Cristi Bărbuț. Bănățeanul a intrat în ultimele 6 luni de contract cu formația olteană. După sosirea lui Juan Camara, Bărbuț va fi cel sacrificat. Deja impresarul acestuia și-a întins antenele și negociază cu câteva echipe din Belgia.

Sanicanin, pe lista lui Rotaru
Mihai Rotaru a anunțat: „Pentru un jucător așteptăm să se încheie perioada din Turcia, să vedem dacă va semna prelungirea sau nu și vedem dacă-l putem lua. E un internațional din Europa de Est. Impresarii săi visează să-l ducă la Galatasaray sau la Beşiktaş”. Potrivit ProSport este vorba de Sinisa Sanicanin, fundaș central intrat în ultimele 6 luni de contract cu Vojvodina Novi Sad. În vârstă de 25 de ani, Sanicanin are 1,90 metri şi este evaluat de transfermarkt la 1,5 milioane de euro. Compatriotul lui Elvir Koljic evoluează, ca şi vârful CSU, în echipa naţională a Bosniei Herţegovina, pentru care a jucat deja opt partide, toate în 2020, inclusiv în barajul cu Irlanda de Nord.
În altă ordine de idei, astăzi, oltenii vor evolua pe terenul celor de la Poli Iași, ultima din Liga 1, grupare pe care a cam bătut-o cine a vrut.

spot_img
spot_img

Politica