joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reacția lui Bergodi după atacul lui Rotaru!

Între patronul CSU și antrenorul italian s-a declanșat un veritabil război prin intermediul presei.

Bergodi a fost primul care a atacat spunând în presa din Italia că e dificil să lucrezi cu Rotaru, că acesta nu i-a recunoscut meritele etc. Patronul a reacționat pentru Prosport: „Nu pot să zic că eram mereu nemulțumit. I-am adus pe Papp, Tudorie și Căpățînă la cererea domnului Bergodi. Ce înseamnă o relație bună? Ce voia? Să îl iau în brațe și să îl pup mai des? Am avut o relație normală cu el. E adevărat că nu am ieșit la șprițuri împreună.
E și o diferență de generație între noi, eu am o vârstă, el are o altă vârstă. E drept că am fost mai apropiat de Mangia, dar tot din același motiv, vedeam lucrurile mai apropiat. Despre nemulțumiri ce să zic… I-am trimis un mail în care i-am spus care sunt acestea și mi-a răspuns că el a făcut Coverciano). Ce să mai zic? Foarte bine, atunci fiecare merge pe drumul lui”.
Bergodi a răspuns: „Craiova nu trece printr-un moment bun, dar cred că am făcut treabă foarte bună acolo. Îmi pare rău pentru băieţi, pentru că am creat o atmosferă foarte bună şi puteam face ceva. Dar nu e uşor să lucrezi acolo. Nu e uşor să stai de vorbă… şi când nu-ţi sunt recunoscute meritele. Eu nu stau doar pentru bani! Le doresc toate cele bune celor de la Craiova, pentru că am rămas în relaţii bune cu jucătorii. Am citit ce a spus domnul Rotaru, dar nu vreau să răspund. Nu mi se pare corect ce a spus el, dar timpul spune adevărul şi se pare că a spus deja adevărul. Eu cred că un antrenor străin se poate potrivi la Craiova. Sunt condiţii foarte bune la Craiova, au tot ce trebuie pentru a se gândi doar la fotbal. Au cele mai bune condiţii, alături de FCSB şi CFR. Campionatul e lung, cred că poate reveni Craiova, dacă trece de această pasă proastă. Sistemul competiţional ajută, cu înjumătăţirea punctelor”.

Politica