luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zboruri directe către Turcia și Egipt de pe Aeroportul din Craiova

3 curse charter urmează să fie operate de pe Aeroportul Internațional din Craiova, cu destinația Antalya, Hurghada și Bodrum.

Anunțul a fost făcut luni, în cadrul unei conferințe de presă susținută de președintele Consiliului Județean Dolj, la care au participat directorul Aeroportului din Craiova și cel al tour operatorului internațional, Prestige Tours.

,,Pentru mine, este o bucurie să fim împreună astăzi, în această perioadă. Când am fost la Aeroportul din Craiova, spuneam că echipa de acolo, împreună cu partenerii, au în plan introducerea cât mai multor curse, curse și cu destinații de vacanță, dar și introducerea de curse pe diverse destinații regulate și îmi face plăcere acum, să fim la un alt eveniment, împreună cu un alt partener cu care deja am pus bazele unei colaborări serioase.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lansăm, din nou, curse cu destinație de vacanță – trei chartere care vor pleca din Craiova spre trei destinații pe care românii le-au preferat pentru vacanță.

Mă bucur că alături de noi este partenerul de la firma Calypso și Prestige Tours, căruia îi mulțumim că și el ne-a ales pentru colaborarea viitoare. Mă bucur că suntem alături și așa cum este în politica Consiliului Județean și a Aeroportului, atunci când suntem într-un parteneriat, trebuie să fim, în primul rând, dedicați parteneriatului”, a precizat Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj.

Cursele către cele trei destinații exotice vor fi disponibile pentru craioveni și nu numai, începând cu această primăvară.

,,În primul rând, vreau să vă mulțumesc tuturor, populației din Craiova, celor de la presă, președintelui Consiliului Județean Dolj și directorului Aeroportului. Vă mulțumim că sunteți lângă noi.

În 2018, când am făcut prima dată intrarea în Craiova, am avut o susținere extraordinară și de la Aeroport și, în același timp, de la tot județul. Din păcate, vrem să ștergem anul care a trecut. A fost un an atipic, foarte greu pentru toată lumea, dar vrem să facem un nou început și să uităm anul cu pandemia. În 2018 am făcut introducerea pentru destinația Antalya și atunci v-am promis că nu o să rămână singura destinație pentru Craiova. Deci, anul acesta facem Bodrum și Hurghada. În perioada de primăvara Hurghada, iar Bodrum va fi pentru perioada de vară.

Cu ajutorul și, bineînțeles, cu sfaturile tuturor, nu vom rămâne doar cu aceste trei destinații pe care le avem acum și vrem să continuăm și pe perioada de iarnă, în special cu noi destinații. Cel mai important este că nu trebuie să ne concentrăm doar pe perioada de vară, când toată lumea face câte ceva, dar în special, să avem câteva ceva și pentru perioada de iarnă, pentru perioada moartă.

Deocamdată, programul nostru pentru Hurghada, Egipt, începe pe 1 aprilie și se termină pe 20 mai. Dar, vânzările și parteneriatul nostru au mers foarte bine, deci asta înseamnă că destinația Hurghada va putea merge pe toată perioada de vară. Împreună cu susținerea voastră, bineînțeles și cu susținerea noastră, vom fi lângă voi și vom deschide noi destinații pentru toată lumea. Vă mulțumim pentru toată susținerea acordată și nu uitați că suntem și noi lângă voi, cum sunteți voi lângă noi. Încă o dată, vă mulțumesc tuturor și vă doresc un sezon prosper”, a declarat Mustafa Kadiroglu, directorul Prestige Tours și Calypso Tour.

Noul director al Aeroportului din Craiova, Sorin Manda, a subliniat că se bucură de sprijinul venit din partea administrației județene, dar mai ales de parteneriatele începute încă din 2018 cu Prestige Tours.

,,Este a doua conferință de presă pe care o am în calitate de director al Aeroportului Internațional din Craiova și venim de această dată tot cu vești bune. Așa cum a zis și domnul președinte al Consiliului Județean, dar și domnul Mustafa Kadiroglu, care este patronul de la Prestige Tours, sunt trei destinații – Antalya, Bodrum și Hurghada, care vor fi operate de trei companii aeriene distincte, Corendon, Tarom și Anima Wings.

Eu vă mulțumesc, în primul rând, celor din presă, care mereu au fost lângă evenimentele noastre, dar și celorlalți invitați din această zi, care sunt operatorii și partenerii fără de care nu ar putea exista astfel de curse, dacă nu ar exista această implicare locală, pentru a vinde aceste pachete de vacanță.

Am avut discuții înainte cu domnul Mustafa, suntem absolut convinși că ceea ce v-a spus dumneavoastră aici și ceea ce ne-a spus și nouă înainte, că există posibilitatea unor noi destinații. Noi o luăm ca pe o promisiune și așa cum în 2018, am promis că nu ne oprim doar la Antalya, anul acesta venim cu o nouă rută prin care să deservim această zonă care are nevoie de a-și petrece vacanțele după o lungă perioadă, pe care ne-o dorim cu toții să se sfârșească cât mai repede.

În Aeroportul Internațional din Craiova și în Consiliul Județean, de fiecare dată veți avea sprijin, atât operatorii locali, cât și tour operatorii naționali și încercăm să găsim cele mai bune destinații și companii aeriene ca totul să fie cu costuri reduse și zboruri în siguranță”, potrivit directorului Aeroportului Internațional Craiova.

Parteneriatul dintre gigantul operator de turism și Aeroportul Craiova pare să nu se încheie prea curând, existând, pe viitor, posibilitatea unor noi zboruri.

,,Am vrut să iau cuvântul ca o garanție că tot ceea ce v-a spus domnul Mustafa Kadiroglu se va îndeplini. În 2018, am avut prima întâlnire cu domnia sa și după o discuție de aproximativ o oră și jumătate, am văzut ce se poate face doar cu încredere și cu o strângere de mână. În mai puțin de 48 de ore după această discuție, biletele erau deja în sistem și se puteau achiziționa. A fost pentru prima dată când am văzut că se poate și în modul acesta să faci o afacere win-win. Sunt convins că lucrurile vor fi la fel de bine aranjate și în această vară și, de asemenea, sunt convins că vom avea zboruri și în această iarnă către destinații mai calde”, a conchis Mircea Dumitru, membru în Consiliul de Administrație al Aeroportului din Craiova.

Politica