vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Spărgător de case din Râmnicu Vâlcea, prins de polițiștii brașoveni

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a ajuns pe mâna polițiștilor brașoveni. Vâlceanul este bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt din diferite locuințe, dar și dintr-o societate comercială.

„În fapt, în perioada iunie 2020 – ianuarie 2021 acesta ar fi pătruns în 5 locuințe și o societate comercială din Râmnicu Vâlcea, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, valoare prejudiciului fiind de 7.000 de lei. Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Brașov, la locuința concubinei bărbatului”, informează Vâlcea.

Față de bărbatul de 36 de ani a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind prezentat, ulterior, Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată (6 acte materiale).

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză cercetările continuă, pentru probarea întregii activități infracționale a bărbatului. Activitățile au beneficiat de sprijinul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Brașov, Serviciului de Acțiuni Speciale Brașov și Direcția de Operațiuni Speciale I.G.P.R..

Politica