joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un gorjean s-a urcat băut la volan și a distrus gardul unei femei din Albeni

Un bărbat în vârstă de 56 de ani,  din comuna Bălești, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut la volanul unei mașini și a avariat gardul unei femei din comuna Albeni. Păgubita a cerut ajutorul poliției, iar șoferul turmentat a fost depistat.

„Polițiști din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apelul 112 de către o femeie, de 40 de ani, din comuna Albeni, cu privire la faptul că, un autoturism i-a acroșat gardul proprietății sale, confecționat din tablă. Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 56 de ani,  din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 B Albeni, a părăsit partea carosabilă, acroșând un gard confecționat din tablă ce aparține apelantei, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Incidentul a avut loc noaptea, iar șoferul nu a respectat regulile impuse de autorități pe timpul pandemiei: „Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii nr.55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19”, se mai arată în comunicatul IPJ Gorj.

Politica