vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Criminal, eliberat condiționat din Penitenciarul Târgu Jiu

Unul dintre autorii unei crime oribile a fost eliberat din penitenciar, după aproximativ 15 ani în spatele gratiilor, scrie adevărul.ro. Bărbatul a fost condamnat după ce, împreună cu alți doi indivizi, a ucis  o poştăriţă în vârsta de 31 de ani. Fapta a fost săvârșită în vara anului 2005.

„Admite propunerea formulată de comisia de propuneri pentru punerea în libertate condiţionată din cadrul Penitenciarului Tg-Jiu, privind petentul Pană Iulian. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Pană Iulian, aflat în executarea mandatului nr.66/2010, emis de Tribunalul Gorj, în baza sentinţei penale nr.62/2007. Cheltuielile judiciare în sumă de 130 de lei, reprezentând onorariul avocatului din oficiu Pleşu Mircea, ce se vor avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare“, a stabilit Judecătoria Târgu Jiu.

Potrivit sursei citate, criminalii au fost prinşi după aproximativ trei luni de la săvârșirea faptei. Gabriel Margitu şi Grigore Burlan au condamnaţi la câte 30 de ani, iar Iulian Pană la 23 de ani de închisoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica