joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

10 gorjeni, amendați după ce au participat la o petrecere în comuna Scoarța

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Scoarța, s-a ales cu o amendă de 2.000 lei, după ce a organizat o petrecere la care au participat mai mulți oameni. Poliția s-a sesizat după o persoană a postat pe Facebook un videoclip de la locuința gorjeanului.

„Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe o rețea de socializare a fost postată o filmare în care se observă că, la locuința unei persoane de pe raza comunei Scoarța, a fost organizată o petrecere cu participarea unui număr mare de persoane. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 17 ianuarie a.c., un bărbat, de 31 de ani, din comuna Scoarța, a organizat o petrecere la locuința sa, eveniment la care au participat un număr de nouă persoane, nefiind astfel respectate măsurile de diminuare a impactului riscurilor și măsurilor de protecție individuală, potrivit Legii nr.55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, informează IPJ Gorj.

Potrivit oamenilor legii, față de celelalte nouă persoane participante la eveniment, a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Facem precizarea că desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private sunt interzise. Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, sănătatea și siguranța cetățenilor fiind prioritare pentru noi”, spun polițiștii gorjeni.

Politica