sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Imunizarea beneficiarilor de la DGASPC Gorj a început

Centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj au demarat cea de-a doua etapă a vaccinării împotriva Covid 19. 390 de beneficiari se vor imuniza, la cerere. După aceștia urează personalul administrativ.

„Este vorba despre copii de peste 16 ani, tineri și adulți. Vaccinarea acestora se va realiza în centre, în cursul acestei zile, dar și sâmbătă și duminică, echipele mobile ale Direcție de Sănătate Publică Gorj deplasându-se la sediul complexurilor de servicii sociale ale DGASPC Gorj. Atât angajaților, cât și beneficiarilor vaccinați în cursul acestei săptămâni li se va administra a doua doză de vaccin după 21 de zile”, a transmis conducerea DGASPC Gorj, potrivit igj.ro.

170 de beneficiari dintre cei 390 aparțin Complexului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Adulţi “Bîlteni” Tg-Jiu: „Sperăm ca vaccinul să aibă efectuat scontat de toată țara. Beneficiarii nu sunt speriați. În cazul lor hotărârea imunizării a fost luată de curator și, acolo unde avem părinți, părinții în scris”, a spus Trunchi Jana, șeful centrului, conform sursei citate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica