joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat s-a sinucis în arestul Poliției Vâlcea

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Câineni  s-a sinucis în arestul Poliţiei Vâlcea. Acesta era reținut pentru 24 de ore, într-un dosar de furt auto, dar la mai puțin de o oră după ce a fost trimis în celulă, tânărul s-a sinucis, spânzurându-se cu un cearceaf.

Cunoscut pentru zeci de hoţii comise în Vâlcea şi Argeş, pe numele bărbatului din Câineni erau deschise mai multe dosare penale. Se ocupa cu jafuri de tot felul, în principal din locuinţe şi autoturisme, notează adevărul.ro.

„La data de 14 ianuarie, în jurul orei 18:15, poliţiştii din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Vâlcea au constatat că, în una dintre camerele de deţinere, un bărbat este în stare de inconştienţă, acesta având înfăşurat, în jurul gâtului, un cearceaf. Au fost acordate îngrijiri medicale, la faţa locului ajungând şi personal medical de specialitate, însă a fost constatat decesul acestuia”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul din Câineni a fost introdus în arest în data de 14 ianuarie, după finalizarea unui dosar penal în care era cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. În această cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate sub directa supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Vâlcea. De asemenea, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări pe linie internă.

Politica