sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova cere pedepsirea celor de la FCSB!

Oficialii olteni apreciază că echipa lui Gigi Becali ar trebui să intre în carantină după ce a fost în cantonament în Antalya

Turcia e pe lista galbenă, așa că se impune ca oricine se întoarce din această țară să intre în carantină pentru două săptămâni. Cum FCSB s-a dus în Antalya să se pregătească, gruparea bucureșteană ar trebui să stea în izolare totală pentru următoarele 14 zile.
La Pro X, Marcel Popescu a spus: „Nu avem calitate oficială să le cerem să intre în carantină. Problema este foarte simplă. În fotbal sunt regulamente, dar toate cad în fața legilor organice. Acum nu e vorba de regulament, pentru că dacă era vorba de regulament, iar juca Vlad o semifinală cu două cartonașe galbene. 
Aici e vorba despre legile organice, care au mici excepții, dar sunt sigur că își vor face treaba. Sunt convins că FCSB se află în dificultate. Nicio altă echipă din România nu a plecat în cantonament în Antalya. Noi am întrebat la DSP: ‘Ce s-ar întâmpla dacă am vreă sa ne ducem în cantonament în Turcia?’. Ne-au spus că intrăm în carantină la întoarcere. 
Nu e vorba de FCSB aici, e vorba de o speță în care un club s-a dus într-o țară din zona galbenă. Se supune regulilor DSP sau nu? Discutând cu persoane autorizate de la DSP Craiova, mi s-a spus că nu poate fi eludată legea. Dacă o persoană nu se încadrează într-o excepție, este pasibilă de o plângere penală în urma unei sesizări din oficiu. Nu-mi doresc să meargă în carantină, dar vreau ca legile să fie respectate”.

Politica