joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltenii se tem de meciul cu Sepsi!

Frica de adversar e cuvântul de ordine în tabăra craioveană înaintea duelului cu gruparea covăsneană

Astăzi, de la ora 19:45, CSU Craiova va întâlni gruparea Sepsi Sf. Gheorghe, pe stadionul Ion Oblemenco, în prima rundă din retur. Alb-albaștrii sunt imbatabili în deplasări, dar acasă stau rău: toate cele 3 înfrângeri din actualul campionat consumându-se în Bănie, cu Clinceni, Târgoviște și FCSB. Poate fi și acesta unul dintre motivele pentru care antrenorul Papură privește cu frică întâlnirea de astăzi: „Mă tem de orice meci. Orice meci trebuie tratat cu maximă seriozitate. Ne așteaptă un meci dificil. Sepsi este o echipă foarte bine organizată, care aspiră pentru un loc în play-off. Sper să găsim soluțiile necesare pentru a câștiga acest meci. Întotdeauna e loc de mai bine, de îmbunătățiri, sperăm că ne vom regla. Sunt multe etape de disputat, vom vedea cine se va califica în play-off. La fotbal se pot întâmpla foarte multe, trebuie să luăm puncte meci de meci. Sunt trei săptămâni în care am încercat să le gestionăm cât de bine putem și sperăm să începem bine prima etapă. Jucăm fotbal în orice lună, așa cum suntem programați”.
Înainte de joc, fundașul Bălașa nu a contenit cu laude pentru adversar: „Avem un meci foarte greu, o echipă bună, organizată, agresivă. Au un antrenor cu un stil agresiv care știe să-și motiveze jucătorii și cu siguranță ne va aștepta o partidă foarte grea. Norocul face parte din fotbal, nu avem de demonstrat nimănui nimic, doar suporterilor și nouă. Presiune va fi în orice meci, suntem o echipă care aspiră la campionat. 
Sepsi este o echipă care an de an își propune play-off, se știa din anii trecuți că este o echipă bună. Deocamdată, sunt cele trei echipe care se bat pentru titlu, dar oricând poate să intervină vreo surpriză. Noi suntem cea mai periculoasă echipă, trebuie să învățăm din greșelile din tur. Am pierdut 6 puncte în două meciuri acasă, nu avem voie să facem pași greșiți pe teren propriu pentru a câștiga titlul. Nu ne temem de ceilalți”.
Din cealaltă tabără, Leo Grozavu a spus: „Avem de confirmat toamna bună pe care am reușit-o, va trebui să fim în plenitudinea forțelor de la prima etapă. Va fi o partidă dificilă, și atunci când am început campionatul primele 4 etape sunt cu echipe foarte bune. Vom vedea, la momentul jocului ce se va întâmpla. Va trebui să fim pragmatici, să exploatăm fiecare moment pentru că e nevoie de puncte. Obiectivul e să intrăm în play-off, apoi vom vedea ce putem face. Trebuie să demonstrăm că nu am ajuns unde suntem întâmplător”.
În tur, CSU s-a impus cu 1-0, gol Elvir Koljic în minutul 88. Gazdele au protestat vehement la reușita bosniacului, cerând ofsaid. Pe lângă Koljic, accidentat, Papură nu se va baza pentru acest meci pe Bic și Vali Constantin, ambii depistați cu Covid 19. CSU Craiova este pe locul 2, în vreme ce Sepsi ocupă poziția a patra înaintea duelului din această seară.

Politica