sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Craiova. Mare înghesuială la deschiderea unui magazin din mall

Update/ Amenda pentru înghesuiala de la mall

Reprezentantul Flanco a fost amendat de polițiștii craioveni, după ce zeci de persoane au stat la coadă la deschiderea nouli magazin fără să respecte măsurile anti-Covid.

„La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie din cadrul secţiei, care au stabilit că în această dimineaţă, în incinta centrului comercial s-a deschis un magazin fapt pentru care mai multe persoane s-au prezentat pentru a face cumpărături, fiind diverse promoţii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Avand în vedere cele constatate, poliţiştii au aplicat o sancţiune contraventională în valoare de 5000 de lei, conform Legii 55/2020, reprezentantului magazinului, un bărbat de 32 de ani, din Craiova, în calitate de organizator.

De asemenea, au fost aplicate 19 sancţiuni contraventionale conform Lg 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de distanţare fizică.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să evite aglomerările de persoane, sa pastreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție, să nu se expună la riscuri.”- IPJ Dolj

Craiovenii nu au mai ținut cont de regulile de protecție anti-COVID și s-au prezentat dis-de-dimineață în Electroputere Parc Mall, pentru inaugurarea unui nou magazin de electrice și electrocasnice. S-a format o coadă imensă, având în vedere prezența unui număr foarte mare de doritori, care așteptau în fața magazinului. Inaugurarea magazinului a fost anunțată și printr-un eveniment creat pe Facebook, la care au reacționat zeci de persoane.

Imaginile au fost postate pe rețelele sociale și au devenit imediat virale, ca urmare a contextului pandemic pe care cetățenii pur și simplu îl ignoră. Polițiștii au fost sesizați și urmează să facă verificări în acest sens, amintindu-le craiovenilor importanța respectării măsurilor sanitare impuse.

Sursa foto: Facebook/Esti din Craiova dacă…

spot_img
spot_img

Politica