Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Trei tineri din Buzău, reținuți de polițiștii gorjeni: „Au sustras suma de aproximativ 10.000 lei din aparatele de jocuri”

Publicat

pe

Trei tineri, cu vârste de 19 și 30 de ani, toți din județul Buzău, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Buzoienii au ajuns pe mâna poliției după ce  un bărbat de 33 de ani, administrator al unei societăți comerciale din Târgu Cărbunești, le-a spus oamenilor legii că i s-au furat bani din spațiul său comercial.

„Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au fost sesizați de un bărbat de 33 de ani, administrator al unei societăți comerciale din localitate, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în spațiul său comercial și au sustras suma de aproximativ 10.000 lei din aparatele de jocuri electronice aflate în incintă. În urma activităților de cercetare desfășurate de polițiști s-a stabilit că în perioada de 20-26 octombrie a.c., trei tineri, cu vârste de 19 și 30 de ani, toți din județul Buzău, în repetate rânduri și pe timp de noapte, ar fi intrat, fie împreună sau individual, în restaurantul hotelului unde erau cazați, de unde ar fi luat, fără drept, cheile de la biroul administratorului și ar fi sustras diferite sume de bani ce se aflau pe birou. Tot din bar ar fi luat cheile de la un aparat de jocuri electronice, sustrăgând din aceasta banii din încasări”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

În continuare se desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru stabilirea întregii activități infracționale, toți trei fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Aceștia au fost prezentați, cu propuneri legale, Pachetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.